timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Teszt Kunmadarason…

 Elöször is hagy köszünjem meg a Csapat nevében a meghívást a Kunmadarasi versenyre. Hatalmas buli volt, vettünk Dragster dugattyút és hajtókart láttunk profi csapatot együtt dologzni 2 méter távolságból, és 5,5 mp 400 km/h órával száguldó versenyautót EB-n Magyarországon.

Érdemes volt megnézni, látni és részt venni benne.

Ide két autóval indultunk le, vittük az Öreg és a Bimoto Polo-t is. Az elöbbi a régi múlt, amikor torte ezen a pályán a tapadás miatt a féltengeseket, monhatjuk teszt formában. A Bimoto-t meg nem kell magyarázzam miért. Kell neki nagyon a kilometer és a versenyfutam.

A Fehérrel kezdtünk, de nem jó sikerült mert a váltó egyik 3 Ft-os alkatrésze sajnos nem bírta a váltást. Nem egy időben van a váltás és egy alkaltrész ami műanyagból van könnyen elgörböl. Ezután nem tudtunk váltani. Maga a hiba lassabb váltással megoldató lett volna, de sajnos a FIA felügyelete nem engedte többet menni a kocsit. Jó sok idő elteltével, nap végére kiderült a mintás versenygumitól féltették a kezelt péylát, nem akarták kockáztatni a minőséget. Sajnáljuk így a Bimoto semmit nem tudott profitálni a versenyen való részvételen!

A Öreg polo meg csak szórta a 11 mp-es időket Brekivel egy párban. Sajnos nem igazán nézték az emeberek a futamjainkat, és a tapadás megtalálása is egy következő futamban jot volna igazán össze. De mindenképpen jó volt itt is két kerékre állítani a jól bevált Öreg Polo-t, ő nem hagy cserben soha! J

Következő verseny Kunmadaras, 2010-05-30. Várunk ott mindenkit szeretettel.

Mind a két autóval és az Öreg volánjánál már új soförrel!

JOE

www.TDiExtreme.com


                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327