timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


"Megvan a 10,8"

 Mivel kezdjem, sok munka volt benne .. nem csak az enyim. Egy csapaté, a TDiExtrem csapaté. Benne volt mindenki, Fareszati, Pisti, Krisztián, Kris, egész Pusztaszabolcs, és nagyon sok TDi FAN akik olyan sokan vannak, hogy meg sem próbálom felsorolni őket ( ők mind tudják kire gondolok ) !

Tartalék alkatrészekkel készültünk, volt váltó, féltengely, gumik. Be akartuk mindenképpen fejezni a versenyt eredményesen. AP6 ugye a mi kategóriánk, Ponyával, TDiTomival és a Drag TDi Kisfigyóval. Felraktuk a kopott AVON rally-cross gumikat kímélve a hajtást a ragacsos pályától. Nem volt hatásos mert a rajt 1,7 60 láb és 11,315 idővel ezredre azonos a eddigi rekordunkkal! Irány vissza és fel a zsír új AVON-okat!

Készültünk még egy görgővel amit a skoda S100 induló versenyzőtől láttunk. Így bemelegített gumikkal tudtunk indulni a rajtnál.

Elsőre 11,2 , 11,3 és 11,1 volt az idő. 60 láb pedig lement a 1,55 -1,6 közöttire. Ez azt hiszem nagyon magáért beszél ami a kocsi rajtkészségét illeti. Hatalmas érzés volt!

A döntőkig már nem nagyon mentünk. Kímélve a hajtást és a technikát. 

By futam az első, csak egurítottam, 11,048 ... hmmmm. Sárgra BMW E30 a következő ellenfél a döntőbe jutásért. Egy kicsit agresszívabb rajt, 11,036 csak nem jön ez ma össze. Döntőben Ponya a szép fehér BMW-vel. Egyszerre indulunk, jó reakció idő, de folyamatosan tudok távolodni tőle. Megvan a kategória győzelem.

Öltözök át erre megint hívnak, valami SzuperDöntő, és a egész nap szenzációsan teljesítő RT az Audis S2-vel! Hmmmm .. legalább lerajtoljuk másra úgy sem futja!  :)

Olyan jól sikerült, hogy 0,1xx rekacióval 1,5xx 60 lábbal 6,8xx-as 201 méterrel egészen 390 méterig meg is volt a vezetés. Azonban a nagy sebesség különbség miatt beért és győzött. Gratulálunk neki!

Visszafelé jóbarátom Kris állított meg, és örjöngve üvöltötte : "megvan a 10,8 !!!!!!!!!!'   :) Nem is éreztem jobbnak a futamot!

További képek és videok .. www.tdiextreme.com

 


Évadnyitó verseny 2009 03 21

2009.04.01. 19:06 - bulijoe

 Túl vagunk az első versenyen. Sok téli munka azonban nem hozta meg a gyümölcsét. Az autó leggengébb pontjának a váltó hármas fokozatának szinkronja bizonult. Váltó hiba miatt ki kellett állnunk.

Az autóval azonban két futamot is sikerült mennünk. Ezeket a futamokat az időmérő berendezés hiána miatt a számtógép nem regisztrálta be. A jelek viszont nugottan mondhatom igen pozitvak voltak.

Az új vezérműtengely kellően sok lóerőt hozott a program módostása után. A célvonali sebességünk is javult tehát mindenképpen erősebb lett a kocsi mint tavaly. Az új difi pedig nem kis mértékben segített a rajton, ami eddig finomen szólva sem volt meggyőző.

Első futamunkat csapattársammal, TDiTomival és az arany színű Golf I TDi -vel  futottuk. Elfogadható rajt után azt lehet mondani a végén meg volt a különbség is. Tomi ezen a napon 12,8 ig jutott el.

Második nekifutásra pedig egy Honda Turbo lett az ellenfél. Itt már sokkat jobb volt a rajt is meg szereintem az egész futam is jobb eredménnyel szárulhatott volna. Videokból kiderült egyenlőre jó vonalon haladunk tovább. 

A visszajövetelnél már a hármas fokozatot már csak reccsenve vette és éreztem hogy ebből még akár baj is lehet. Az is lett, a szinkron nem kérte a váltásaimat.

A hibákat kiköszüböltük és remélhetőleg hasonló teljestmény mellett némi üzembiztonságot is sikerül teremtenünk az évad elkövezendő részére.

Joe

 


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327