timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


MEGINT JÓL SIKERÜLT HÉTVÉGE…

2009.05.24. 19:14 - bulijoe

Győr sem volt igazán közel. 12kor meg is érkezett a csapat a pályára. Sajnos a DEPO itt hely hiányában nem volt a legjobb. Talán egy 50-60 méterre a rajttól le is tudott parkolni a trailer a kocsival és a szerviz busz.

Gépátvétel és nevezés után egy kisebb közvélemény kutatás után tudtuk itt nem lesz jobb idő és sebesség rekord sem. A szél szembe fúj és emelkedik a pálya. Amit meg még nem tudtunk, hogy rosszabbul tapad a pálya mint Pécsen a reptér.

Nem romlott a teljesítmény olyan sokat, nekünk maximum 3 tizedet. A legjobb időnk 11,1 volt amivel másodikok voltunk. Nálunk jobbat csak F1 Pisti tudott menni, de ő is csak pár századdal,

A döntők simán zajlottak, sima utunk volt a döntőig ahogy a sárga BMW E30 M5-vel futottunk egy jó futamot. Nyertünk nem volt hiba a kategória győzelem megvan és átvettünk az összetett pontversenyben is a vezetést.

Az izgalmasabb része a SUPER FINAL volt! Négy közé jutásért Turza Laci Alfa 4x4 volt az ellenfél, amit sikerült megnyernünk. Sajnálatos, de a rosszabbik ágra kerültünk és a 4 autó legerősebbjével kellett mennünk. A RED ROCKET 9,7 idejét azonban nem tudta ebben a futamban a rossz tapadási viszonyok miatt és bejutottunk a döntőbe a VIPER ellen. Nem hencegnék a továbbiakkal, mert tilos rajt miatt futam nélkül kikaptunk a hibámból. Így összetettben is ott voltunk a dobogón.

Mindenképpen eredményes hétvégének gondoljuk a győri versenyt..

 

 


Stabil eredmények

Pécs messze van, az utolsó pillanatig úgy volt nem tudunk lemenni. De hát a pontverseny állása miatt Pisti beválalta egy kis csapattal, hogy lemegyünk és versenyzünk. 

Szombat reggel megindultak 8kor a reptérre. Kb. 11 óra magaságában meg is érkezett a kis csapat, aztán neki kedztek a bemelegíteni gumit és hajtást. 

A csapatból még lejött velünk TDiTomi is a Golf I. TDi-vel. Kerékcsere és már ő is rajtra készen várta az első fut

      Mérés                                        Video

Természetesen ahogyan az lenni szokott ketten egymás ellen kezdtünk. A fenti eredmény sima Polo győzelmet hoztott, viszont nagyon gyenge 60 lábbal. Az aszfalt sokkal kevésbé tapadt be, mint a Kiskunlacházi reptéri érdes beton. Viszont a futam érdekessége viszont a végsebesség a 402 méter végén. Komoly hátszél volt ebben a futamban, ezért sikerült javítani a sebességrekordon 206.559!!

Ezután további futamok következtek a változatosság kedvéért a csapattáram ellen!  :)

         Mérés 2                                        Mérés 3

Folyamatosan sikerült 10,8 as időket futni. Ez azért édekes csupán, mert az elöző versenyen csak az utolsó futamban sikerült megfutni az eddigi idő rekordunkat. A realitás kb. 10,9-11 idő lenne, ezért ez mindenképpen jó eredmény nekünk! Az időmérőket így az első helyen fejeztük be, Ponya és TDiTomi elött!

Következtek a döntő futamok:

                   1/4                         1/2                         Final

 

FINAL VIDEO

Kategória győzelem minden különösebb probléma nélkül. Következett a SUPER FINAL.

Első futam by futam azután pedig EURÓPA BAJNOK  W. Sanya-val a döntőbejutásért sajnos az aznapi egyelen vesztes futama!   :(

1/2 SUPER FINAL

A FUTAM MÉRÉSE

A jobb időeredmény miatt megelöztük Kohári Zolit és a Dodge Viper, harmadikok lettünk az összetett értékelésben is!

 

 

 

 


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327