timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


EESLC 2009 Győzelem

2009.06.22. 20:37 - bulijoe

 A verseny jó volt. Szerintem jó lett volna a rendzvény is elnézve a programokat. A Harckocsi autózás kifejezetten tetszett a csapatunk tagjainak! 

Sajnos az előregisztrácóból jól lehetett tudni nem sok versenyző nevezett. És ezek sem diesel 12 másodperc alatti autók. Nem sok esély volt egy darab ellenfélre sem.

Az időmérő edzéseken megfutottuk vizen a 11.0-t ezért nyugottan várhattuk a döntőket. Amit a hirtelen támadt záporeső elmosott. Átteték vasárnap 10 órára a döntőket.

Vasárnap pedig sajnos ellenfél nélkül megnyertünk az 

EESLC 2009 évi Super 12 s alatti Diesel kategóriáját!

 

 


KATASZTRÓFA RÖVIDEN ENNYI...

2009.06.03. 19:30 - bulijoe

 A rendezés nem az autókról szól, finoman szólva. Zsebkendőnyi helyen kellett lepakolni és szerelni. A karácsonyfához beállíni egy kissebb rutin feladatnak beillet, főleg az új váltóval és a fix hajtással. A féltengelyek kérék. A rajtban a melegítőzónában jó volt a sátor, de én max a MOTOR-ok miatt tudom jó ötletnek titulálni.

 

A Szpíker szerintem jó volt, habár neke Frankie dumája jobban tetszik, kéretik sokat foglalkoztatni!

Nem tudom az iőmérés milyen volt mert sajnos nem tudtunk menni egy darab futamot sem. Ebben főleg mi voltunk a hibásak mert nem számítottunk ennyi technikai hibára. Viszont nem is volt elég ez a három kvalifikáció. Semmire konkrétan, az meg hogy az eső elöbb jött tíz perccel mint kellett volna .. hát tulajdonképpen előfordul!

Itt jegyezném meg, hogy én hajlandó lettem volna menni, de nem tehettük meg mert a tályán pócsoják voltak. Baleset veszély miatt meg az időméréseken elért fanasztikus új egyéni csúcs alapján rangsoroltak..

Az új csúcsom : 22,7

Eltörtük az összes féltengelyünket a versenyen.

 

Szerencsére hamar Hungaroring van és el tudjuk felejteni ezt a kudarcot és tovább öregbíthetjük a már nem olyan megtürtnek hanem versenyképesnek tartott diesel autók táborát!


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327