timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


A Pokol a Ringen!

 

El voltam tünve nem kicsit. Nagyon sok volt mostanában az esemény. Kezdve onnan, hogy Hungaroring Augusztus 20, míg el nem jutottunk a KOE versenyig szeptember 06-án.

Haladjunk sorban, Hungaroring. A polo elég jó ahhoz hogy 201 méteren komoly ellenfele legyen szinte bármely autónak aki elindul ott ( sajnos itt nem teljes a mezőny általában ) . Jogosan készültünk egy jó eredmény elérésére, ami az elöző Hungaroringgel megegyező lehet.

Mondjuk nem így lett. Délelött volt minden amire számítottunk. Könnyedén mentünk 7,0s időket 35 fokban. A kocsi erős volt a technika hozta a stabilitást amit mindíg is. A VW találkozó diesel kategóriáját sikerült is megnyerni ezzel az eredménnyel. Boldogok voltunk. Egészen az utolsó futamig, amikor a már amúgy egy évet végigharcolt turbo megköszönte az együtt működést. 

Ez egyet jelentett jelen esetben, hogy nem tudunk mért időt menni a OB Kvalifikációban sem. A délelötti eredményeket törölték, és ezrét izgultunk. Délutánig nem tudtuk mit is tehetünk. A turbo nagyon ritka, szinte megoldhatalan volt a beszerzése. Egyedül Kutasi Richinek volt egy olyan amit már használt, de levette mert rossznak ítélte meg. Megkaptuk tőle, első szóra. 

A két turboból megcsináltuk az egyet amit vissza tudtunk tenni a kocsira. Nem volt kicentirozva, lehet azt mondani ez egy ALL IN ONE! Egy futamra lett tervezve ....

Egy futamot ki is bírt, mondjuk a végére felrobbant. Eredményünk így 7,1s lett 152 km/h-val.

Ez nem csúcs, de sok mindenre elegendőnek bizonyult.

Mire is ? :)         

OB AP5 kategóriában első helyen kvalifikáltunk.

OB Super Final-ban pedig 4. helyen.

A döntőkben nem tudtunk kiállni senki ellen, de a nevezésért és kvalifikációk miatt kaptunk pontot. Ezzel jóval kevesebb pontot vesztettünk. Mindezt a kölcsön TURBO nak köszönhettük, amit Kutasi Richi két jó szóért nekünk adott! Ez nagyon király hozzáállás volt a részéről! Köszi! :)

 


összesen 1 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327