timeslip logo
beállítások
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

beállítások


Munka Munka Munka

2009.01.17. - FutaMan

Uppsz!

Nem ismerem személyesen Domonkos Csabát, de azt már tudom róla, hogy ő az egyetlen, aki le is meri írni azt, amiről a legtöbben hallgatnak, mert nem akarnak összetűzésbe kerülni! Sajnos ez velünk kapcsolatban annyira mindennapos (minden versenyes), hogy nem is foglalkozunk vele. Aki nem tudná, miről van szó, annak ajánlom a figyelmébe a 38052-es hozzászólást a fórumon! Mi sosem követtük ezt a stratégiát, és nem is fogjuk! Ha az illetékes tudná, hogy hányszor álltam olyan ember mellett, akit éppen hívott biztos elpirulna :) 

King Of Europe! 

Nem kell messzire menni, ha az ember átkokat és szitkokat akar olvasni, itt ez a fórum! Érdemes visszaolvasni milyen megjegyzéseket kaptunk tavaly év elején a KOE-val kapcsolatban! Júniusban ez megismétlődött, nem csak ezen a fórumon, hanem számos más ország fórumain is, így mi úgy láttuk jónak, hogy ezt a vonalat nem erőltetjük. Nem ért minket meglepetésként, hogy a levetett ruhánkkal most más akar büszkélkedni. Mi már tovább léptünk, lesz némi újdonság nálunk is! ;)
Egyébként a KOE-val kapcsolatban az egyik szemem sír, a másik pedig nevet!
Sír, mert a maga módján élveztük a KOE-t melyet 2007-ben elsőnek látogathattunk (lásd. a mostani DVD-t melyet meg lehet vásárolni), és melyet a 2007-es EESLC követett, mint az ország első nemzetközi versenye.
Nevet, mert végre más is magasabb mércéket kezd állítani, mint amit bír, és reméljük, sok embert tesz majd boldoggá az a szeptemberi hónap.


BÚÉK

2009.01.10. - FutaMan

Elöször is Versenysikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok minden versenyzőnek!

2008. December 22-én 10:00-kor a Felügyelő Bizottság összesítése után a szavazásra jogosult versenyzők 51%-os részvétele mellett az új kategóriák elfogadásra kerültek!

Kategóriák itt megtekinthetőek: www.mgysz.hu

Elkezdtük az idei évi fejlesztéseinket ; időmérő / web / arculat / programok tekintetében!

Ime az első webes teszt, mely már látható: http://www.mgysz.hu/2009/versenyzok/versenyzok.htm 

Versenyidőpontokat február 10-én tudunk prezentálni, március 10-e környékén a nemzetközi versenyek dátumait tesszük közzé!

Bírósági végzések / határozatok tekintetében azonnal mindenkit értesítünk a fejleményekről! Reméljük, hogy az idei évben még az első versenyek elött mindenki tisztázott helyzetben tud majd rajthoz állni!


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1127): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(277): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327