timeslip logo
beállítások
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

beállítások


EESLC 2009

2009.05.19. 14:21 - FutaMan

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az ország egyetlen saját szervezésű kelet európai bajoksága az East European Street Legal Challenge!

Idén újra a Tököli repülőtér kifutóján kerül megrendezésre, de ez alkalommal éjszakai futamként, és nem is akármilyen rendezvény keretei belül, mégpedig a Verdanapok betétprogramjaként!

A programok Önmagukért beszélnek, de a gyorsulás is egy új dimenziót nyit majd minden érdeklődő számára!

Június 20. Szombat:
10:00 – 16:00 Klubok Futama (Csak autós klubok versenyezhetnek, más autós klubok ellen)

16:00 – tól EESLC 2009:

Nevezési Díj: 3000 HUF

Kategóriák:
Street FWD (12 - 15 sec)
Street RWD (12 - 15 sec)
Street AWD (12 - 15 sec)
Street DIESEL (12 - 15 sec)
 
Super Street FWD (12 sec alatt)
Super Street RWD (12 sec alatt)
Super Street AWD (12 sec alatt)
Super Street DIESEL (12 sec alatt)
 
EESLC Super Final (Legjobb 8 Handicap döntő)

Pénzdíj:
I. hely: 80.000,- HUF
II. hely: 40.000,- HUF
III. hely: 20.000,- HUF

Motorosok számára idén nincs EESLC!
A már regisztrált versenyzők:

Regisztrálj te is előre, hogy a belépőjegyet ne kelljen kifizetned!

Június 21. Vasárnap:
10:00 – 19:00 Magyar Köztársaság Kupa III. forduló
Nevezési díj: 1750HUF
Díjazás, és kategóriák ismertek!


MS 2009

2009.05.05. 19:51 - FutaMan

Murska Sobota 2009.

VIP parkolóMinden versenyünkre átlag 8-10 szlovén versenyző érkezik, és már tavaly is beszélgettünk velük a közös versenyekről, de csak idénre realizálódott ez a kis kiruccanás! Első körben az EESLC 2009/1-es állomásának indult a verseny melyre kilátogattunk, de végül az utca adottságai miatt inkább letettünk ennek a gondolatáról, így lett csak simán egy street race szervezett és biztosított körülmények között!

Kis csapatunk Május 2-án este 18:00-kor akart megindulni, de Ács András privát autójának hibája miatt a konvoj csak 19 óra környékén tudott nekilódulni. Az utunk közel sem volt zökkenőmentes. Első körben a GPS-em egy csomó mellékútra vitt, ahonnan jobbnak láttuk visszafordulni, ám ekkor valami biztosíték hiba miatt megállt alattam az autó. Felettébb vidám hangulatban, megjegyeztük hogy „Jól kezdődik” , ezek után az eső is elért minket, amikor meg Ficsor Mikinek kellett egy kis tehnikai szünet. Gépszörny lakmározikEzek után a Aknay Norbit szállító MGYSZ technikai mentő makacsolta meg magát. A város előtt pár kilométerrel a vámosok is megállítottak minket. Itt jöttünk rá, hogy nem is olyan messze hazánktól egy teljesen más kultúra és életszínvonal található. Kb éjfélkor érkeztünk meg a rendezvény helyszínére, ahol intravénásan kaptuk a sokkot! Szlovéniában a VERSENYZŐK szállítják, és pakolják le a kordont, hogy ezzel is támogassák a szervezőt. Ez csak az első érdekesség, amivel találkoztunk, mivel a gépátvétel reggel 8-től 10:30ig tartott. Aki ez idő alatt nem érkezett meg, aznap nem versenyezhetett! GépátvételA nevezési díj 35 EURO volt, a nézők 5 EURO-t fizettek és 10:30-tól volt kapunyitás! A pálya egy ipari negyedet átszelő egyenes útszakasz, némi kátyúval, és úthibákkal fűszerezve. A nézők kordon mögött egy oldalon a járdán tudtak elhelyezkedni. A szervező komoly élet és felelősség biztosításokat kötött, mivel a tavalyi évben sajnos történt baleset. A kvalifikációk 6-8-10 páronként zajlottak, mivel a versenyzők ugyan azon útvonalon tudtak visszamenni a depóba, ahol versenyeztek. A zene baromi hangos volt, az emberek kedvesen tapsoltak, és fütyültek minden Osztrákokkomolyabb autónak, ami versenyzett. A nevezők között németek, szlovákok, osztrákok, többségben szlovének, és persze mi voltunk. Összesen 67 autó nevezett a 8 kategóriába többjük állandó gyorsulási Futam.hufutam résztvevő. A magyar közönség persze sok mindenben megtalálta volna azt amire panaszkodhat, de itt mindenki nagyon örült még ennek a versenynek is. Érdekes dolog, hogy a depóban 2db wc volt, és elég hosszú sorok álltak előtte, de ha egy szervező beállt a sorba, a LÁTOGATÓK előre engedték! A versenyzők játékos könnyedséggel használták az érintőképernyős infópultunkat, és nagy örömmel fogadták, hogy a TIMESLIP-ünk angol nyelven kapják. Házi párbajMivel jómagam egésznap az időmérés mellett ültem, 0db timeslip veszteséggel, és 0db ismeretlen futammal zártuk a napot. A döntők könnyedén lementek, majdnem volt egy baleset is. Végső soron Ács András A4-ben első helyet ért el, míg A1-ben a két bodri 2mp-el volt gyorsabb a legjobb szlovénnál! Hatalmas szeretet szép kupák, és komoly pénzdíj vette körül a két nemzeti válogatottat és Mikit, aki csak itt velük akart lenni! 

 

citromhangulatos :)Át akarok menni a zebrán!

Néhány szót az időmérésünkről!

Május 1-én Taszáron 15 óráig minden szinte tökéletesen működött, majd a rendszer egy teljesen ismeretlen hibát generált, mégpedig azonnali eredményeket, és sebességeket. Egy pár rendezvénnyel a hátunk mögött volt mindenből tartalék (generátor, kábel, fotocella, szerver, táp, akku, stb. stb.), de nem ezek között volt a hiba! Mivel nem találtuk meg az okát, és a rendszer 1x tökéletesen 1x pedig hibásan mért, feleslegesen nem akartuk tovább várakoztatni a versenyzőket, így előrehoztuk a döntőket, amihez volt elég kvalifikációs eredmény. Azt hogy ki győzött a fotocella látta, illetve két bírót is kirendeltünk a pálya végére. Érdekes helyzet volt. Ilyen az, amikor valami javíthatatlanul elromlik, és bizony nincs mit csinálni. Ez a helyzet persze másnál is előfordulhat, de minél egyszerűbb egy technika annál kisebb erre az esély. A verseny után nekiestek a technikusok, és késő éjszakára megállapították a hibát, mely az időmérő új központi egységének érzékenysége miatt volt un. földhurok jött létre, és ezek miatt az impulzusok miatt jöttek a korai és fals eredmények a rendszerbe. Sajnos ebben közrejátszik az, hogy a tél folyamán a rendszert 100%-ig vízállóvá, túlfeszültség, és ütésállóvá tettük a nagyobb megbízhatóság végett. Hát tessék.. íme az eredmény. Május 3-ra egy kis bütykölés árán, a rendszer egésznap úgy muzsikált, ahogy azt elvárják, elvárjuk tőle!

Május 16.!

Május 16-án Tökölön a rekorderek klubja vár majd mindenkit, az osztrák, szlovén, lengyel, és magyar bajnok csatáival!


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1127): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(277): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327