timeslip logo
beállítások
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

beállítások


Május 1.

2010.04.28. 22:11 - FutaMan

A kapu GPS koordinátái:
N 46.224477
E 17.553781

Pajtások figyelem! :)

2010. Május 1.-én újra úttörő találkozót hirdetünk a Taszári repülőtérre, ahová külföldi pajtásaink minden eddiginél nagyobb számban jelezték részvételüket! Lengyel (3), Szlovén (11), és Horvát (7) utcai aszfaltszaggatók érkeznek, hogy megküzdjenek honfitársainkkal a győzelemért!

Ahogyan már megszokhattátok nem csak a lóerőké lesz a főszerep, hanem a betont rengető hangerőé is, mert Somogy Megyében először mutatkozik be a KICKER dB Cup, avagy a páros autós hangnyomás verseny! A Carstyling.hu éves autós szépségversenye, ahol a versenyzők felállhatnak a színpadra autójukkal, ami mellett a legfrissebb pörgős ritmusok, és csodaszép lányok táncolnak majd a Partyzoo, a Cars&Girls, és a REVANS disco jóvoltából!

A helyszínen igazi látványkonyhás ökörsütéssel készülünk! Persze a vegetáriánusokra és az édesszájúakra is gondoltunk, tehát nem érdemes piknik kosárral érkezni, mert A - Z-ig minden kapható lesz elérhető áron!

Kérünk minden kedves Látogatónkat, hogy türelemmel várja végig a belépést, mert sajnos a reptér nem teszi lehetővé, hogy több kaput nyissunk meg!

Bővebb infó: futam.hu

 


backstage

2010.04.16. 18:24 - FutaMan

 

Hol is kezdjük…
Szóval, elég feszülten indult a rendezvény előkészítése, mivel a teherautóink 2010-es matricázására csak kedden (04.06) kerülhetett sor, és még péntek (04.09) hajnali 4kor nem volt kész! Ezúton is köszönjük a Thomyfólia csapatának a 2010-es új design-t, és ahogy 5:10 perckor Orosz Tamás tulajdonos a következő szavakkal adta át a kocsikat „Miattunk ne álljon a munka” reggel 6-tól már meg is kezdtük a szokásos pályaépítést…
A Tököli repülőtéren idén sem lehet megoldani a pálya ragacsozását, mert átlag napi 40 fel és leszállást bonyolít le, de őszintén szólva a hétvége után már tisztán látszik, hogy egy utolag ragacsozott pálya, és a szűz orosz gránitbeton között nincs túl sok eltérés, vagy maximum pszichológiai a hatás különbözet, így annyira nem is bánjuk, hogy nem lehet sőt, így derül fény a túlmisztifikált dolgokra is! A rendezvénykapu bejáratánál található úthibákat pedig azért nem lehetséges felújítani, mert hamarosan körforgalom lesz a bejárati kapu helyett, és akkor mindent egyszerre szeretnének megoldani, és saját belenyúlást pedig nem engedélyeztek, így maradt az úthibára figyelmeztető tábla, és a sebesség korlátozás, ami sokszor jó szolgálatot tesz a versenyre kiéhezett tempósan közlekedő látogatók ellen!
A 2010-es évben számos biztonságtechnikai újításra tereltük a hangsúlyt. Ezek közé tartozik a poroltó kocsik elhelyezése a terület több pontján, illetve a +1db technikai mentő. Számos fényvisszaverő táblát és információt táblát is kihelyeztünk. Ezen felül a lehetséges leállások gyorsítása végett (pl. olaj, vagy egyéb szennyeződések pályára kerülése esetén), egy seprőgép is azonnal rendelkezésre áll a rajtban!
Sajnos az időjárás sok kiállítót, és látogatót tartott vissza a megjelenéstől, de még ennek ellenére is népes tömeg jelent meg a rendezvényen.
A programok terén is bővültünk, mint pl. a szlalom verseny, és új minőségben rendezzük a hangnyomás és autószépség versenyeinket is. Az ellátás területén pedig új szintre léptünk, mind árban és minőségben, mert a jó hangulathoz jó kaja dukál!
Jetshow, és rekordok:
A jet futamok légiforgalmi zárásával 20-25 percet vett igénybe a műsorok lebonyolítása, és az időmérő minden futam után hibajelentés nélkül tudott üzemelni, ahogyan azt már jó ideje megszokhatták a versenyzők. Sajnos a 3 futamból 2-t sikerült megfutni, ami sebességben nem, de időben mindenféleképpen rekordot jelentett a 7.019sec es idővel!
Káldy Péternek ezúton is gratulálunk az első magyar 8-as eredményhez, természetesen tájékoztattuk Mr. Stasewszki-t, és Mr. Blauth-ot, hogy a corvettnek, és a typhoon-nak van egy magyar kihívója, amire a jelek szerint ugrottak is…
Igor Kovacic új konfigurációja 11.1-eket produkált, amivel igen csak meglepte honfitársát Tomaz Zelenik-et és a döntők, ahogy eddig is egyre kiélezettebbek lettek a profi kategóriákban!
Újítás, hogy a döntőket kamerára vesszük, egy beszámoló készítése végett, és mit ad isten jó szolgálatot tett, mert egy 25 percen keresztül tartó motoros óvás megoldására már azonnal fel is kellett használnunk, ezen felül volt rossz kategória besorolásunk, rajtszám elírásunk, elfelejtett regisztrációnk, és több stagebe állási időlimit túllépésünk. De összességében nagyon komoly és szoros döntők lettek a jó kategorizálás végett.
Természetesen sok újabb meglepetést tartogatunk az év hátralévő részében, mind hazai mind nemzetközi vizeken.
Folyt. köv. Május 1.-én, ahol soha nem látott mennyiségű Szlovén, Horváth úttörő pajtás szaggatja majd fel a taszári kifutót!

összesen 3 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1127): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(277): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327