timeslip logo
beállítások
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

beállítások


Debrecenbe kéne menni!

Debrecenben kéne menni!

Legutóbbi bejelentkezésemkor azt hittem láttam már karon varjút, fűben nyuszit, és jártam már török börtönben (AIRPLANE). Most már büszkeséggel jelenthetem ki, hogy az ország egyetlen rendezvényszervezője vagyok, aki 9-es nemzetbiztonsági besorolásban lévő területen szervezheti rendezvényeit! Ezúton is köszönöm az AIRPORT DEBRECENNEK, a VPOP Debrecennek, és a Debreceni kapitányságnak a segítséget, amit még sosem láthattatok, tapasztalhattatok máshol.

Sokféle szakmai dolgot írhatnék le, de nem teszem. Lényeg, hogy közel 1 éves munkánk gyümölcse volt a Debreceni repülőtér megszerzése, és a rendezvény megvalósítása. Örömmel jelenthetem ki, hogy ahogy Tököl és Taszár, úgy a jövőben Debrecen is csak minket fog jelenteni. Sajnos az időjárás nem volt velünk, és a számításaink is helytelenek voltak, mert 3 órával előbb érkezett a ciklon, így viszonylag hamar véget kellett vetni a rendezvénynek biztonsági, és egyéb okok miatt.  De az érdeklődés, a helyszín, és a helyiek óriásiak voltak! Volt taps, fütyülés, és az emberek jól érezték magukat! Lesz ez még jobb is! Szóval idén nem terveztünk több eseményt a reptéren, de közkívánatra, és közkérésre augusztus 28-án újra megpróbáljuk, de akkor már nem az OB részeként, mivel a versenynaptárat nem illik csökkenteni és növelni, szóval egy Debrecen Kupa augusztus végén újra bejátszik.

Mit is jelentett egy nemzetközi státuszú reptéren rendezvényt szervezni? Teljes erkölcsi, szakmai átvilágítást, és maximális együttműködést a szervekkel! Ennek gyümölcseként közel 20 rendőr teljesített szolgálatot a verseny ideje alatt, és az eredmény önmagáért beszélt! Szóval Debrecen, Folyt. köv!

Június 12. Előzetes!

Idén a szponzorainknak köszönhetően, illetve az új tematika értelmében nem csak futószalagon gyártott tucat versenyeket prezentálunk, hanem minden versenynek van egy kis egyedi fűszerezése…

A következő versenyünk június 12. este lesz! Bizony este… Emlékeztek még az éjszakai versenyek varázsára? Ugye milyen jók voltak? Na ez még megtoldom azzal, hogy a pályát megfordítjuk, tehát nem ott lesz a bejárat, ahol eddig, nem ott lesz a start ahol eddig… vagyis egy teljesen új tököllel várunk mindenkit erre az estére, és a ráadásként a Drifter.hu OB versenye is itt lesz egy időben, egy helyen, egy éjszakán!

Várunk Mindenkit szeretettel a Drift Szövetség, és a Gyorsulási Szövetség egyetlen éjszakai versenyére!  

És ez még nem minden, vannak még idén meglepetések!

Stay tuned!


Május 1 - Május 15.!

2010.05.12. 21:45 - FutaMan

Következő verseny Május 15. DEBRECENI REPÜLŐTÉR 201m! 
A versenyzői pénzdíj alap: 102.000,- HUF-ról indul!
Kapunyitás 10:00
GPS: N 47.49948* -> E 21.62436*

 

Szerencsejáték-függőknek, szenvedélybetegeknek nem ajánlom az alábbi sorokat!


Egyre több visszajelzést kapok a blogomat illetően, így még inkább a sűrűjébe csapok!

Egyesek egyre nagyobb és nagyobb hibákat vétenek, de a reakciók enyhék, és a "majd legközelebb jobb lesz", vagy "a nem a te hibád, hanem az X-é", mondtatokkal el van intézve… Velünk kapcsolatban fikázni, szart keverni mindenki tudott…. Ez valami divat lett.. Ezért döntöttem annó úgy, hogy nem reagálok, mert az egyet jelentene az adott szintre való lealacsonyodással, ergo elég csak csendben tenni a dolgunkat, anélkül, hogy a másikra időt vesztegetnénk! Szóval a nem rég történt dolgokkal kapcsolatban nem ragálok, és nem is érdekel.

Egy-két érdekes kulisszatitokot azért elmesélek…
 

2010. Május 1.-én az előkészületekkel kapcsolatban sem ment minden simán, de ezt már olyan természetesnek vesszük, hogy lassan már az a furcsa, ha nem történik semmi!

UFO leszállóhely! Azzal az indokkal akarta a hatóság elutasítani az esemény légtérhasználatát, és ideiglenes fel- és leszállási hozzájárulását, hogy a reptérnek nincs környezeti hatástanulmánya, és nem tudja az illetékes hatóság, hogy vajon milyen környezeti károkat okozhat egy volt orosz katonai repülőtéren egy helikopter mozgása(!). Természetesen megoldottuk, de megizzadtunk rendesen…
 

Időkiesés! Gyakorlatilag defekt, dugó, eltévedés miatt csaknem 10 órát vártak az emberek, hogy végre elkezdhessünk építeni! 
Jelek! Mire leértünk (vélhetőleg a helytelen szállítás miatt) két fotocellánk tönkrement, így a tartalékkal pótoltuk, és csak 1 ponton nem tudtunk mérni!
 

UFO-k a rendezvényen! A rendezvény kapunyitása után pár órával megjelent két idegen az APEH bolygóról, és tájékoztatott minket, hogy célzott ellenőrzést végeznek bejelentés miatt!!! Érdekes, új fejlemény, ebben az időszakban!

Belsős régi-új-donság!!!

A java még csak most jön, a szlovén küldöttség a május 1-i versenyen arról érdeklődött, hogy egy bizonyos magyar állampolgár által adott árat tudom-e tartani, mert ha igen, akkor maradnának mellettem, ha nem, akkor idén már ő mér náluk!??!!!  Természetesen nemet mondtam nekik! Üzleti etikai hozzáállásom nem teszi lehetővé, hogy könnyelműen alákínálgassak másoknak. És miért? Mert a túlolcsósított portéka rövidtávon kétségtelen előnyökkel jár, azonban folyamatban a termék valós ÉRTÉKE is megsemmisül! A probléma ott lép fel, mikor már mindenki olyan olcsón vár el egy szolgáltatást, amennyiért az nem életképes, s ezzel a szolgáltatók, s maga a szolgáltatás azaz a sport kerül veszélybe.

Videjóóó!

2007-óta gyártunk  jó kis videókat!  Tavaly kicsit szüneteltünk, de idén visszatértünk sokak örömére, és a május 1-ről készült filmünket már több mint 6000-en töltöttek le május 5-óta több videomegosztóról!
Ime még egy video, a látogatóktól ajándékba!


2010/2

2010.05.06. 19:13 - FutaMan


összesen 3 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1127): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(277): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327