timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


pécs

2008.08.12. 08:40 - oioio-1

    Kétségtelenül itt van a nyár vége és ez bizony a Pécs-Pogányi reptéren gyorsulási versenyt  jelenti Augusztus 30.-án 8-20 óra között az eddigiektől eltérően  negyed mérföldes – 402   méteres –, igazi amerikai típusú gyorsulási verseny kerül megrendezésre.

    A benzingőzös versenyen az autósok hét profi és hat amatőr kategóriában, míg a motorosok tíz kategóriában mérhetik össze gépeiket, és persze képességeiket. Bár a nevezés, nyílt és a helyszínen is egészen tizenhét óráig lehet regisztrálni, az előzetes hírek szerint jelentős külföldi részvételre lehet számítani, érkeznek versenyzők Romániából, Ausztriából és Szlovákiából, és a hazai „legek” is szép számmal képviseltetik magukat a megmérettetésen. Így Európa leggyorsabb négy- és kétkerekűi közül is megcsodálhatunk párat a reptér aszfaltján. Persze ez senkit ne rémítsen meg, az amatőr versenyre kellő elszántsággal és egy harcias járgánnyal még érdemes benevezni, hiszen a verseny nyitott, minden tizennyolc év feletti versenyző - és a tíz év felettiek egy szülői engedéllyel megtámogatva – bártan nevezhet, itt csak a gyorsaság a lényeg. A profik között itt lesznek  a csőrös dragsterek a a turbós hondák az audik a viper és szinte mindenki aki számit ebben a sportban. Erdős Csabi street fighter bemutatóval várja a kedves nézőket. Láthatjuk Magyarország leggyorsabbjait, tuningautóit, hallhatjuk a belőlük áradó őrült zeneszólamokat, a fülsüketítő kipufogó hangokat, és érezhetjük a gumifüst jellegzetes szagát amit a gumimelegítés közben a kerekek ontanak magukból.

            Napközben, ízelítőt kaphatunk a Tűzoltóság munkájából, akik bemutatják, hogy vészhelyzet esetén miként mentenek életet, oltanak tüzet, valamint a Rendőrség jóvoltából megismerhetjük a rendőrkutyák munkáját, ügyességét.

Tehát augusztus utolsó előtti napján egy fergeteges bulinak ad otthont a reptér, mindenkit és így téged is szeretettel várunk.

 

Kapunyitás: 08.00-20.00 􀁺 Belépő: 2000 Ft/fő (12 év alatt ingyenes)

További információ: www.dragracing.hu  vagy 06-30-9-430-957.

 

Pécs-Pogány repülőtér megközelíthetősége:

GPS :  N455921  E0181432
Pécs belvárosából az 58-as számú főúton (Harkány irányába) közelíthető meg.
A repülőtér a város határától kb. 6 km-re fekszik az út bal oldalán.


összesen 1 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327