timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Új poszt

2009.01.31. 08:01 - oioio-1

A mai nappal megújult a KOE honlapja http://www.kingofeurope.net/2009/drag/index2.html és teljesen friss információkkal illetve kinézettel örvendeztetik meg a látogatókat.

Azt gondolom, hogy nagyon sok újdonság van az eddigiekhez viszonyítva pl:

A KOE 5 éves történelme során idén először rendezik meg a superfinalt a Kelti helyszínen ami nem kevés bizalmat illetve nem kevés lobbit rejt a háttérben. Ennek azért van jelentősége, mert egy olyan óriási lehetőség, hogy megtudjuk majd mutatni magunkat nagyon sok gyors európai nemzet tagjainak hiszen remélhetően mindenkit érdekel  egy olyan országban megrendezett verseny ahol a versenyzők nagyon magas színvonalon űzik ezt a sportot.

A másik nagyon fontos és új változás a Diesel kategória megjelenése mint önálló kategória, itt Magyarországon lesz ilyen elsőként a KOE történelmében aminek alapját a hazánkban nagyon sokat fejlődő diesel társadalom kitartása hozta meg, de már most tudok olyan dieseles külföldi versenyzőkről akik mindenképpen itt lesznek ebbe a kategóriába.

 

Hamarosan folytatjuk J

 


Tájékoztatás

2009.01.20. 23:11 - oioio-1

Na gondoltam kicsit írok a blogomba mert mostanában nem kevés téves állítás jelent meg az interneten, és csak azért nem írom, hogy hazugság mert jól nevelt ember vagyok.

Tehát idézek a valóságnak nem megfelelő állításokból majd egyszerűen leírom a tényeket, akkor lássuk:

 

Bizonyára sokan emlékeztek arra (visszakereshető a fórumokon, és az MGYSZ.hu oldalain), hogy még 2007-ben, és 2008 év elején feloszlatási kezdeményezésről írtunk az MNASZ-el kapcsolatban a sportágatokért folytatott küzdelmünkben! A jog malmai lassan őrölnek, így a válasz egészen a hét végéig nem született meg!”

 

Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy ez a szövetség és annak képviselői már évek óta ígérgeti illetve megtévesztik az embereket azzal, hogy nekik bármihez joguk lenne és meg fognak szüntetni mindenkit aki a gyorsulással kapcsolatban hozható és nem az Ö pénztárcájukat gyarapítja. Na ez itt és máshol se igaz, mert semmihez nincs joguk és a jövőben se lesz arra juguk, hogy másokat korlátozzanak egy szabad demokratikus országban.

 

Itt olvasható: http://www.mnasz.hu/letoltes/FOTI12-2008.pdf

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az 4/1.2-es és az 4/1.2.1-es pontokat, melyből egyértelműen látszik, hogy a gyorsulás, mint szakág - bajnokság - kupa - versenysorozat NEM ÁLLIT KI LICENCEKET A 2009-ES ÉVRE, tehát az MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság, és Street Kupa rövid és illegális pályafutása befejeződni látszik (még az első év sem fejezödőtt be, mivel lezárt hivatalos végeredmény nincs, díjakról, díjátadoról nem hallani, és hát már az összes szakág lezárta az évet forrás:mnasz.hu). ezzel is azt sugallva a versenyzőknek, hogy idén karácsonyra bizony a vége főcím, és az utolsó képkockák láthatóak egyes vetítő termekben!

Természetesen a 2008-as illetéktelen licencekkel, és versenyszervezésekkel kapcsolatban az ügyek nem zárulnak le és jogi útjuk továbbra is folyamatban van!

Nagyon jól látszik, hogy a csatolt melléklet nem tartalmaz semmi ilyet ,amit az állítással próbálnak sugallni, tehát ismét egy olyan dolog ami az emberek megtévesztésére szolgál és hazugság, hogy milyen bírósági beadványok vannak arról nagyon sokat lehetne mesélni de annyit előzetesben, hogy  nem csak polgári peres eljárások várhatók hanem büntető törvénykönyvbe ütköző törvénysértések miatt is felelniük kell majd az uraknak. Ezeket hivatalból a MAMS és az MNASZ kezdeményezte, illetve törvénytisztelő állampolgáraink is éltek a jog eszközével.

Bírósági végzések / határozatok tekintetében azonnal mindenkit értesítünk a fejleményekről! Reméljük, hogy az idei évben még az első versenyek elött mindenki tisztázott helyzetben tud majd rajthoz állni!”

Remélem ez így is lesz, csak kicsit másképpen, nekünk nem célunk megszüntetni senkit csak szeretnénk elérni, hogy ne lehessen Magyarország különböző pontjain megtéveszteni a birokságokat illetve az embereket és ezzel jogtalan előnyt kovácsolni.

„Ha az illetékes tudná, hogy hányszor álltam olyan ember mellett, akit éppen hívott biztos elpirulna :) „

 

Ha az illetékest érdekelné egy kicsit is, hogy én hányszor álltam vagy beszéltem olyan emberel, akit becsapott vagy megkárosított és lenne egy kis önbecsülése akkor először a maga szemében keresné a szálkát vagy inkább a gerendát.

 

Nem kell messzire menni, ha az ember átkokat és szitkokat akar olvasni, itt ez a fórum! Érdemes visszaolvasni milyen megjegyzéseket kaptunk tavaly év elején a KOE-val kapcsolatban! Júniusban ez megismétlődött, nem csak ezen a fórumon, hanem számos más ország fórumain is, így mi úgy láttuk jónak, hogy ezt a vonalat nem erőltetjük.”

 

Nem tudom, hogy mit is vár az az ember aki szervez egy versenyt Magyarországon és 4 magyar versenyző van az összesen  21 indulóból, dicséretet ?  Vagy a másik óriási nemzetközi versenyre gondolva ahol megdöntve az előbbi számot 29 indulót sikerült abszolválni  Nem gondolom, hogy mást várhat mint kritikát.

 

Nem ért minket meglepetésként, hogy a levetett ruhánkkal most más akar büszkélkedni. Mi már tovább léptünk, lesz némi újdonság nálunk is! ;)”

 

Persze hogy tovább lépett ez a társaság hiszen itt is az történt mint sokszor sokakkal, valahogy nem a megbeszéltek szerint zajlott semmi, és a KOE szervezői már az KOE EAST megkezdése elött kijelentették, hogy ezzel a társasággal többet nem nagyon  kívánnak foglalkozni és a 2008 verseny megkezdése előtt tárgyalások folytak a jövőről, illetve 2008 04 08 án elég sok rábeszélést követően    ( mivel csalódtak a magyarországi szervezőkben ) sikerült megállapodásra jutni abba, hogy  adnak még egy esélyt ennek a kis országnak és ide hozzák a KOE döntőjét is nem csak egy versenyt.

 

 A „Legek” című fejezethez nem is fűznék semmit mert nem érdemes vitatkozni olyan állításokkal amiknek nagy része egyértelműen nem igaz.

 

Mindezen irással csak és kizárólag tájékoztatás a célom.


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327