timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Szeptember 27

2008.09.11. 08:22 - oioio-1

2008. szeptember 27.-én kerül megrendezésre az MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság  következő fordulója Kiskunlacházán.

Reggel 8 órától Magyarország dragster autói és dragster motorjai mérik össze tudásukat a kiskunlacházi repülőtér 402 méteres betoncsíkján.

A dübörgő lóerőket, a megemelkedett adrenalin szintet Magyarország élmenői és a külföldi favoritok biztosítják a nézők számára. Többek között ott lesz, Vogelsinger Sándor Honda, Schuszter Zoltán Audi, Kovács Szabi Ford, Mészáros József Bocimobil, Ponyiczki Gábor BMW, Kovács Attila a kék audival ami az elmúlt versenyen többször is megfutotta a 9,8 időt és még nagyon sokan akik eddig csak építették az autójukat. Megtisztel minket egy nagyobb Román és Szlovák különítmény, de rajtuk kívül is várunk más nemzetek autóit, tehát külföldi jelenlétben nem lesz hiány 40-50 idegenrendszámos autó fogja szaggatni a Lacházi betont.

A Magyar Drift Szövetség jóvoltából Kiskunlacháza ad otthont az Országos driftbajnokság II osztályának következő fordulójának ami azért is érdekes mert ezen a pályán még nem tudtak gyakorolni a versenyzők és ez jól megkeverhetik az eddig megszokott sorrendet. Aki ki szeretné próbálni magát, hogy milyen ügyesen terelgeti az autóját a bóják között, az megteheti vagy benevezhet a Drag-Rally versenyere is.

Akinek fontos az egészsége, mindeközben mennek az izgalmasnál izgalmasabb programok, megtekintheti Schobert Norbi és Rubint Réka Egészségprogram pavilonját, ahol ingyenes vérnyomás, vércukorszint és testzsír-százalékmérésre, valamint táplálkozási tanácskérésre van lehetősége mindenkinek.

Az Expressz ismét felállítja az óriási kamionját  ahol vetélkedőkkel egybekötött játékok folynak egész nap, a T-mobil sátrában és azon kívül is biztosítja a szabad internetezés lehetőségét és a Yamaha Pest  tesztnapja se kis látványosságokkal igér.

Vásárolhatnak és nézelődhetnek a különböző tuning cégek, kiállítók standjánál, kiállított termékeiből többek között a TunerShop által kiállitott tuninglámpákból és egyéb más érdekes termékből, szolgáltatásból nem lesz hiány.

Szeretettel várunk mindenkit Szeptember 27. 8-20 h-ig Kiskunlacházán, aki egy kellemes kikapcsolódásra vagy, feledhetetlen izgalmakra vágyik, annak ott a helye.

 

Helyszín: KISKUNLACHÁZA – repülőtér (GPS: N471042; E0190407)

Kapunyitás: 08.00-20.00 􀁺 Belépő: 2000 Ft/fő (12 év alatt ingyenes)

További információ: www.dragracing.hu  vagy 06-30-9-430-957.


összesen 1 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327