timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Rába ring

2009.05.08. 07:12 - oioio-1

SZERETED A SZÉP ÉS KÜLÖNLEGES AUTÓKAT?

SZERETED AZ ASZFALTSZAGGATÓ VERSENYEKET?

SZERELMESE VAGY AZ AUDINAK?

 

 

     TARTS VELÜNK A RÁBARINGEN 2009 MÁJUS 16.-ÁN !!!!!

 

 

Őrületes, aszfaltszaggató, benzingőz ittas  programok lesznek 2009.

Május 16.-án a    DRAGRACING jóvoltából megrendezett egész napos

szórakozást nyújtó AUTÓS-MOTOROS GYORSULÁSI VERSENYEN. Természetesen szem előtt tartva a MNASZ és a MAMS biztonsági előírásait, ellenőrzött és biztonságos terepet biztosítunk a sebesség, és lóerők szerelmeseinek. A hazai mezőny mellett, szeretettel várjuk a külföldi versenyzőket is.

Hiszen Ausztriából, Romániából, Szlovákiából is eljönnek hozzánk versenyezni. Az autós gyorsulás street és profi kategóriában kerül megrendezésre, ahol a pontos időeredményeket a NHRA által is elfogadott időmérő berendezésünkkel mérjük. Hogy nálunk senki ne unatkozzon ebben az évben megpróbáltuk színesíteni palettánkat olyan színfoltok bevetésével ami még soha nem volt a Rába ringen, egybekötve a gyorsulást és a pálya más területein rendezett rally versenyt, illetve kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást nyújtó RC autók gyorsulása, ezek kicsiny elektromos mini autó modellek melyek akár 100km/h sebességgel is repesztenek szemmel alig követhető tempót diktálva szelik végig az aszfaltot.  Majd megcsodálhatjuk Magyarország legnagyobb gyűjteményét ami több mint 500db mini autót sorakoztat fel.

 

 

Az Első Magyar Audi Klub nálunk szervezi autóstalálkozóját, ami reméljük hagyományteremtő lesz az AUDI szerelmesei körében. Az Audi klub betétprogramjaként a konszern régebbi autói is képviseltetik magukat, a VW bogarak rajzására minden kedves rovarszerető nézelődőt, rovartulajdonost, és rovarra vágyó embert szeretettel várunk.

 

Aki ennyi program láttán még is szárnyra kapna, az tegye inkább egy sárkánnyal.

Bemutatkoznak nálunk  a  sárkányrepülősök is légi felvételek készítésével teszik maradandóvá a rendezvényt képekben, illetve a nézők közül sorsolás alapján kiválasztott szerencsések, és bátor jelentkezők madártávlatból is megszemlélhetik a RÁBA RING pályáján zajló eseményeket.

 

A nézőket mind e mellett várjuk még Street Fighter show-val, kiállítókkal, remek hangulattal!

Jól felszerelt büfével kedveskedünk a megéhezett vendégeknek versenyzőknek,és próbáltunk gondoskodni arról hogy az elfogyasztott ebéd alatt sem maradjunk ki semmiből, így hatalmas kijelzőkkel felszerelt pályán a versenyek időeredményeinek minden részletét láthatjuk majd.

 

A hagyományoknak megfelelően, mint minden évben az első Rába ringen rendezett versenyen, tisztelgünk Cseh József emlékének aki Magyarországon a 402 méteres gyorsulás egyik úttörője volt.

 

Kapunyitás: 08.00-20.00  Belépő: 2000 Ft/fő (10 év alatt ingyenes)További információ: www.dragracing.hu  vagy a  06-30-9-430-957. GPS : 47.55874° 17.71790°

 


összesen 1 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327