timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Dragracing Március 21

2009.02.24. 22:33 - oioio-1

2009 Március 21

Kiskunlacháza Repülőtér

„Dragracing” Gyorsulási Verseny

 

 

 

Hagyományos módon,  Márciusban rendezzük az „Dragracing” Gyorsulási Verseny idei szezon nyitóját.

 

A Dragracing nevével fémjelzett gyorsulási versenyek az utóbbi években nemzetközivé nőtték ki magukat, ugyanis külföldön is híre ment Magyarország egyik legszínvonalasabb autós, motoros rendezvényének. Ennek köszönhetően egyre több és több külföldi versenyzővel és nézővel találkozhatunk a versenyeken. A Március 21.-i szezonnyitón jelen lesz a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe java. A tét pedig nem kicsi, mindenki fúrt, faragott a télen és most először nyílik lehetősége, hogy megmutassa a világnak mire is jutott és mennyivel gyorsabb a versenytársaknál.

A győzteseknek az értékes ajándékok és nyeremények mellett a hírnévből is kijár majd, hisz ki ne ismerné ez eddigi bajnokokat:  Boci az irtózatos hangú Hondával, vagy Vogelsinger Sándort aki szintén Európa legjobbjaihoz tartozik saját kategóriájában vagy Schuster Zoltánt a pokoli gyors Audijával, vagy Kovács Szabyt a Fordjával vagy Kovács Attila a kék audival és sorolhatnám a Magyar sztár gyorsulókat, de inkább személyes élmény legyen mindenkinek Kiskunlacházán. Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing közös szervezésében kerül megrendezésre az I. Opel Kupa Kiskunlacházán. Opelek részére elkülönített parkoló!

 

Idén folytatjuk illetve még komolyabbá tesszük a gyorsulási versennyel egy időben és egy reptéren zajló Drag-Minirally sorozatunkat ami kb. 2-3 km hosszú, 100% aszfalt-beton zárt pályán zajlik

 

A tavalyi évben nem volt ritka, hogy akár 5db Ferrari gyűlt össze a reptéren a többi luxusautó mellett. A szezonnyitón se lesz ez másképp. Sőt !A „Dragracing” Gyorsulási Versenyeken  megcsodálhatja, meghallgathatja a több ezer kilátogató néző az autócsodákat, amiket eddig csak egy-egy luxusautó kiállítás alkalmával láthat némán, mozdulatlanul, itt mozgás és versenyközben is láthatja.

A szezonnyitó gyorsuláson rendhagyó módon  kiemelt szerepet kap a baleset megelőzés. A már megszokott több száz lóerős versenyautók és motorok 1200 futama mellett a szervezők ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet az elmúlt hetek, napok komoly közúti baleseteire és a biztonságos versenyzés fontosságára. Összefognak a versenyzők, a nézők és a közélet kiemelkedő alakjai annak érdekében, hogy minél kisebb számban használják a fiatalok a közutat versenyzésre és válasszák inkább a Kiskunlacházi reptér biztonságos kereteit autóik, motorjaik és vezetési tudásuk kipróbálására. Ennek a célnak megvalósításában nagyon sokat segít nekünk a Honda Magyarország.

 

Mindenkit várunk sok szeretettel 2009 Március 21.-én 8-19 h ig a Kiskunlacházi reptéren a „Dragracing” Gyorsulási Versenyre !

 

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2009. Március 21.

Helyszín: Kiskunlacháza Repülőtér N47’11.218’  E19’03.949’

Belépő: 2000 ft/fő (10 év alatt ingyenes)

Info: www.dragracing.hu

Infoline: 06 30 / 9430-957

 


összesen 1 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327