timeslip logo
be�ll�t�sok
register

index
acceleration logs
lista
listing with thumbs
virtual racing
my races

hungaroring

other logs
braking logs
before&after
miscellaneous

dragbase
races
racers

FAQ
video
links
ads
forum

be�ll�t�sok


Július 17

2010.07.13. 08:08 - oioio-1

A nyári szünet előtt a gyorsulástól lesz hangos a Kiskunlacházi repülőtér kifutója.

Július 17.-én reggel 8 tól 20 h -ig a teljes magyar élmezőny és több külföldi ország

( Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia ) képviselteti magát Magyarország egyik legjobb és legszínvonalasabb 402 méteres gyorsulási versenyén, ahol autók és motorok szállnak szembe az idővel és egymással a nézők kegyeiért és a serlegekért. 

Látványos burnoutok, dobhártyaszaggató rajtok, és a gyönyörű lányok elengedhetetlen kellékei a Kiskunlacházi gyorsulásoknak. Ezek mellett családi programokkal, Drag Minirallyval, és jól felszerelt büfével várunk mindenkit július 17-én a Kiskunlacházi repülőtéren megrendezésre kerülő Dragracing gyorsulási versenyen.

Kiskunlacházán immár többszörösen kezelt ragasztózott pályán! Kint lesz a brutális Red Rocket Hondaként elhíresült, Európa Bajnok elsőkerekes szörny, F1 Pisti 1000 lóerős kasztnicsavaró Audi Quattroja és ezen a versenyen mutatkozik be először a Tuboly testvérek épített V8 szörnyetege amivel Kaldy Péter méltán elhíresült Novájával kívánják felvenni a versenyt. A MNASZ Drag Szakág keretein belül a Drag Országos Bajnokság és a MAMS keretein belül a Motoros Országos Bajnokság folytatodjon!

Az összes Profi és Amatőr autós és motoros, rengeteg amatőr rallys, EVO-k, Subaruk, Audik, brutális erőgépek fognak gyorsulni és rallyzni a kiskunlacházi aszfalton!

 

Dragracing Gyorsulási Verseny – 2010. Július 17. egész nap 8-20 h-ig

Helyszín: Kiskunlacháza Repülőtér (+47° 11' 28.34", +19° 3' 45.41")

Belépő: 2000 Ft/fő (10 év alatt ingyenes), Info line: 06 30/9430-957

www.dragracing.hu

 

07: 30 - tól Kapunyitás

07: 45 - tól Autós, Motoros gépátvétel

08: 00 - 9: 30 Autós, Motoros időmérő edzés

9: 30 - 10: 00 Motoros időmérő edzés

10: 00 - 11: 00 Autós időmérő edzés

11: 00 - 11: 30 Motoros időmérő edzés

11: 30 - 12: 30. Autós időmérő edzés

12: 30 - 13: 00. Motoros időmérő edzés

13: 00 - 14: 00 Autós időmérő edzés

14: 00 - 15: 20 Motoros Döntő

15: 20-17: 50 Autós Időmérő edzés

17: 50 - 20: 00 Autós,  Döntők

20: 00 - tól Díjkiosztó

Beszámoló Szatmárnémetiből

2010.07.07. 21:42 - oioio-1

Pár napja még nem gondoltuk volna, hogy sikerül megérnünk a mai napot. Percenként csengtek a telefonok, izzottak a laptopok billentyűzetei, érkeztek a meghívottak és a versenyzők... igen, kezdetét vette az Opel Dragracing. Kezdetét vette, most pedig már túl is vagyunk rajta. Fáradtan, de boldogan.
Most pedig álljon itt egy kis összefoglaló az Opel DragRacingről számokkal, képekkel és sok sok mosollyal.

365hpgirls  devi vs wasted
A július 3-4-én, a szatmárnémeti repülőtéren megrendezett Opel DragRacing idén is számos érdeklődőt vonzott kül- és belföldről egyaránt. Több mint 1000 turista látogatott Szatmárnémetibe Magyarországról, Szlovákiából,  Németországból és természetesen Románia több megyéjéből is érkeztek vendégeink. A rendezvény két napja alatt közel 7000 vendég vett részt az Opel DragRacingen, közülük kétezren ingyenességet élveztek a belépők tekintetében.

dragonhunter  jetcar
Ami a show elemeket illeti, bátran mondhatjuk, hogy soha nem látott atrakciókkal kápráztattuk el a szatmári közönséget! Itt volt Gerd Habermann és az ő 15.000 lóerőnyi tolóerővel ellátott JetCarja, a Dragon Hunter, aki 3 alkalommal mutatta meg az Opel DragRacing közönségének, hogy mitől döglik a légy! A JetCar füstjét 15 kilóméteres körzetben észlelték, többen a tűzoltóságot készültek riasztani a felszálló fehér füstoszlop miatt. A repülőtér betonján induláskor 200 méteres távolságra csapta a füstöt, hangja pedig egyszerűen félelmet keltő volt. A rendezvény hangosítását biztosító MusikHaus Attila mérései szerint 131 decibel hangerőnyi robbanással indult portyázni a Sárkányvadász, ami egy nagyobb rock koncert hangerejével vetekedik. Egy kis érdekes összehasonlítás: a MIR űrállomás fellövése 180 decibelnyi hangot generált.

driftradir  driftgirls

A JetCar mellett azok is találtak nézni valót, akiket esetleg elrettentett a félelmetes járgány: az Opel DragRacing vendége volt ugyanis a nyolcszoros román rallybajnok Titi Aur és navigátora, Borbély Károly, akik félelmet nem ismerve szórakoztatták rally bemutatójukkal a közönséget. Pár szerencsésnek pedig lehetősége is volt kipróbálni, milyen az, amikor kilincssel előre száguld Titi Aur Mitsubishi Evo IX.-e úgy, hogy közben Titi csövig nyomja a gázpedált.
Titi Aur mellett két magyarországi tehetséges fiatal drifter gondoskodott még a szatmári repülőtér betonjának leradírozásáról, két napon át szórakoztatva a szatmári közönséget látványos bemutatóikkal és drift taxizással.
Az Opel Dragracing kiemelkedő látványossága volt még Trógermókus, a világbajnok motoros kaszkadőr, aki nevéhez méltóan trógereskedett a betonon. Egyet bizton állíthatunk: a szó jó értelmében ez a fiú nem teljesen normális! Látványos bemutatójától nemcsak a nézők, de igazából a szervezők álla is leesett!

skyline  ferrari
A show elemet után pár érdekesség a gyorsulási versenyről és a CEDC bajnokságról: az európai színvonalú gyorsulási versenyre több mint 200 pilóta iratkozott be, győztesként pedig a Moldovából érkezett Igor Vrabie kerül ki egy 800 lóerős Nissan Skyline-nal, aki a Godzilla névre hallgatott és nevéhez méltóan utasította maga mögé az ellenfeleket.
Ugyancsak az Opel Dragracingen mutatkozott be az új Opel Astra, melyet a speciálisan erre a célra kialakított drive test pályán próbálhattak és próbáltak is ki a nézők. Az új Astra mellett az Opel teljes palettája bemutatkozott a rendezvényen: a több száz lóerős Opel Insognia OPC-től kezdve az új Astráig.

Végezetül pedig egy pár érdekesség:
•    Az Opel DragRacing szervezőinek értékelése alapján országos szinten a világbajnokok és országos bajnokok száma Szatmárnémetiben volt a legmagasabb, a repülőtér kifutóján felvonuló autók összértéke pedig meghaladta a 3 millió eurót.
•    A fekete táncosnők koncentrációja országos szinten ugyancsak az Opel DragRacingen volt a legmagasabb.
•    A sajtófelelős – a tavalyi rendezvénnyel ellentétben – már csak egyszer ijedt meg egy igencsak izmosnak mondható motorostól, akiről viszont kiderült, hogy a morcona külső arany szivet takar.
•    A szervezők két nap alatt fejenként maximum 6 órát aludtak, viszont ennek ellenére remekül állták a sarat.
•    Csodával határos módon az Opel DragRacinget idén is elkerülte a zivatar, habár a rendezvény helyszínétől pár kilóméterre ömlött az eső
.

ktb

 

ktbfeeling

Az Opel DragRacing szervezői –az AutoSportKlub, a GerBog és a DragRacing Hungary

-  ezúton is köszönik a segitséget partnereiknek és támogatóiknak:

 

Fő támogatónk a szatmárnémeti

Opel West

márkaképviselet volt, a rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. Hivatalos energiaitalunk a

Kalaschnikow

volt, a Vörös Robbanás.  Az OpelDragRacing szerevző csapata motorolajokban és kenőanyagokban csak

Mobil1

-et használ, a

Lubexpert

forgalmazásában.

 

Az OpelDragRacing  nézőinek és versenyzőinek biztonságát az

OmniAsig

garantálta.


Az Opel DragRacing szervező csapata szórakozni és kikapcsolódni mindig  a nagykárolyi Termálstrandra jár. 

Logisztika partnerünk az

A-Car Románia és a Trans Pink

voltak.

 

Az OpelDragRacing kiemelt partnere a

4Tuning.ro, a Carstyling.hu, a Timeslip.hu, valamint a Cars and Girls.

Köszönjük a támogatást és a segítséget:

MusikHaus Attila, Bodnár Kft, Profi Tools, Windex Románia,  Florisal SA, InterConect Kft.


mic

 

rustyrodders

A rendezvény nem jöhetett volna létre a

Szatmár Megyei Tanács

nélkül, aki az Opel DragRacing helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret bocsájtotta rendelkezésünkre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

 

Külön köszönet a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalnak, a rendezvény megszervezésében nyújtott segítségért.

 

Az Opel Dragracing nézőinek biztonságáról a szatmárnémeti csendőrség , a

Szatmár Megyei rendőrfelügyelőség

és a

Big Security

gondoskodott.

 

Nézőink egészségére a szatmárnémeti

SMURD és Dr. Coica

orvosi szolgálata vigyáztak.See you next year in Satu Mare


összesen 2 bejegyzés
1  

                 2009
    Augusztus 2 Vasárnap
   
        Kis beszámoló
       

2009. szept.30

Valamit haladunk.
Diesel Tuning és Gyorsulás! Élménybeszámolók, technikai infomációk a csapatról.

KISKUNLACHÁZA
OB ZÁZÓ FUTAM PART 1
Frissítve :
2010.09.11
2009. okt. 17. Szombat

Beszámoló az október 16-i dragracing.hu megbeszélésről.

Tervek 2010-re, szabályváltozások, versenynaptár...
2013 március 23.Kiskunlacháza

               2011 - 2012!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php:327 Stack trace: #0 /data/webhosting/timeslip.hu/www/keret_vege.php(16): include() #1 /data/webhosting/timeslip.hu/www/blog.php(1128): require('/data/webhostin...') #2 /data/webhosting/timeslip.hu/www/404.php(282): include('/data/webhostin...') #3 {main} thrown in /data/webhosting/timeslip.hu/www/jobboldal.php on line 327